lørdag den 28. januar 2012

Chokokolade palmincreme

Chokolade plamincreme
100 g chokolade

40 g fløde
100 g flormelis
100 g Palmin* (stuetemperatur)

* Kan erstattes med "rigtigt" smør (den der stivner på køl)

Chokolade smeltes over vandbad sammen med fløden. Tag af vandbadet og rør det sammen.

Piske alle ingredienser sammen i længere tid til palminen er helt opløst og uden klumper.

Smør kagen jævnt op (ikke for tykt et lag). Stil kagen på køl til cremen er stivnet. Smør evt. en gang til, hvis du ikke synes, det dækker godt nok, eller der er for mange kagekrummer i cremen. Laget skal være jævnt og glat, så du også får en pæn og glat overflade på din fondant. Stil på køl igen. Når cremen igen er stivnet, er kagen klar til at blive overtrukket med fondant.

-------------------------
Webshop: www.momsesunivers.dk

2 kommentarer:

  1. Kan den mon ses igennem hvid fondant?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ved tyndt udrullet fondant vil fondanten blot have en "mørkere" undertone.

      Slet