lørdag den 10. maj 2014

Konfirmationskage til hestepigen

KÆMPE FADÆSE... hestesko er vendt forkert! UNDSKYLD Natasja. :'(

I sidste weekend oprandt den store dag for Natasja... konfirmation. :) STORT TILLYKKE til Natasja.

Sukkerprint til 2D figurerne fremstiller jeg selv. :)
Mail: momsesunivers(snabel-a)hotmail.dk

Men denne konfirmationskage kan der vist ikke herske tvivl om, at Natasja er en "hestepige". :)

Kagen indeholder lyse lagkagebunde
lagt sammen med jordbærmousse og lys Tobleronecreme
smurt op med PSC tilsat citronsaft.
Overtræk og pynt af FONDANT (og GUMPASTE).

Natasja havde virkelig gjort sig sine overvejelser for konfirmationskagens udseende. Ud over at have lavet en skitse, var der også fundet billeder af de forskellige ting med bl.a. angivelse af ønskede farver. Et gennemtænkt og flot stykke arbejde. :)


Af hensyn til kagens størrelse og dermed også pladsen på kagen blev der foretaget nogle små justeringer. Hestene skulle have været modellerede figurer, men med kun 2-3 cm plads på kanten mellem nederste og øverste kage blev vi i stedet enige om at lave 2D heste med sukkerprint (monteret på gumpaste) af Natasjas egne heste.Pladsen tillod desværre heller ikke tekst udstukket i fondant, men det var der heldigvis også råd for. Fremstillede derfor en lille plakette (med påsat sukkerprint) i let "sky-stil", så den kunne passe ind i kagens helhed. Tillod mig også at trække en af blomsterne med op på toppen med sukkerprint af Natasja. Natasja var jo dagens midtpunkt, så der skulle naturligvis være ekstra fokus på hende. :)

KLIK HER for udstikker til blomsterne + HER for blomstermidten.
"Perlerkæderne" (i gumpaste) er lavet med den tyndeste (6 mm) fra DENNE FORM.Hesteskoene er lavet v.h.a. 2 OVALE UDSTIKKERE og sprayet med SØLV-FARVE.Hegnpælene er præget med TRÆSTRUKTUR, og trådene lavet v.h.a. en "GUN".Til plaketten er anvendt en OVAL UDSTIKKER MED BØLGET KANT.
Til den grønne fondant valgte jeg en SPRING GREEN FONDANTtilsat en lille smule GRØN PASTAFARVE for at gøre den lidt mørkere og mere "dyb".Valgte denne løsning, da det tog lang tid + en masse "overarms-motion" selv at indfarveden hvide fondant til en tilfredsstillende grøn, da jeg lavede BAMBI-KAGEN. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar