lørdag den 10. august 2013

Bryllupskage i 4 etager

"Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være;
da er med glæden man dobbelt glad og halvt om sorgen så tung at bære;
ja, det er gammen at rejse sammen, når fjederhammen er kærlighed".

Med den indledning er der vist ingen tvivl om, at dagen i dag står i brylluppets tegn. :o)

Kagen samlet på bryllupsadressen.
En bryllupskage i 4 etager pyntet med blandt andet 18 store fondantroser i farverne rosa og laks/fersken.

 

Sukkerblonder (og perlekæder) påsat nederst på hver enkelt kage samt også anvendt på topkagen som et gitter omkring kærlighedsreden, men som samtidig også fungerer som en krone, der omkranser de to små "lovebirds" (kærlighedsfugle/turtelduer). Topfigurerne er et lille humoristisk tvist til den romantiske bryllupskage. ;o)

 

Monogram (et hjerte med initialerne TJ) påsat forsiden af topkagen.


Kagerne indeholder det klassiske fyld bestående af
lyse lagkagebunde lagt sammen med hindbærmousse og lys Tobleronecreme.

For sukkerblonder -> KLIK HER.
TIP: Farv blonderne med sprayfarver.

Webshop: www.momsesunivers.dk

20 kommentarer:

  1. Den er super flot er helt vil med det brudepar du har lavet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak :o) Der måtte gerne være et lille humoristisk tvist på kagen, så det valgte jeg at gøre med topfigurerne. ;o)

      Slet
  2. Ih, hvor er den kage bare flot :) Kh Marianne

    SvarSlet
  3. Ja, kan kun tilslutte mig de andre, den er bare flot, de kan da ikke have været andet end tilfredse med sådan en kage.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Heidi, modtagerne var mere end tilfredse. :o)

      Slet
  4. Wow en super flot kage, er vild med topfigurene.

    SvarSlet
  5. Hvordan har du lavet sukkerblonderne?

    SvarSlet
    Svar
    1. Blonderne laves af et "sukkerpulver" (f.eks. MagicDecor eller SugarDress) blandet med vand, der smøres på en silikonemåtte.

      Slet
  6. Ih hvor er den flot. Hvordan har du lavet monogrammet? Skal nemlig lave en kage til august, hvor de gerne vil have deres monogram på, men ved ikke lige hvordan den skal kringles :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak :)
      Monogrammet består af 3 dele: 2 bogstaver (initialerne) sat på 1 hjerte. Alle 3 dele er udstukket i gumpaste (kan alternativt laves af fondant tilsat tylosepulver
      http://www.momsesunivers.dk/shop/tylose-pulver-297p.html)
      Mvh Bettina

      Slet
  7. Hold op nogle flotte og store roser :) Lige nogle hurtige spørgsmål jeg håber du vil svare op:
    1) Ved du om roserne blev spist? Eller om de blev taget af inden kagen blev skåret?
    2) Jeg synes mine roser får en stor og træls ende altså der hvor man samler selve rosen- klipper du det af, så der ikke ligger sådan en klump på kagen? (håber du ved hvad jeg mener)

    SvarSlet
  8. Hejsa,

    Tak for det. :)

    1) Oplever normalt at "stor" pynt ikke spises. Men der er ofte altid nogle stykker, der lige skal tjekke, om det vitterligt er spiseligt. ;)
    2) "Bunden/enden" af rosen vil altid være mere kompakt end "toppen", da bladene jo sidder mere tæt i bunden. Ligefrem en "stor og træls ende" synes jeg nu ikke, det bliver - ligner nu meget godt en ægte rose.

    Holder du rosen i hånden, så bliver "bunden" muligvis lidt mere trykket sammen/kompakt.
    Jeg holder ikke rosen i hånden. Jeg starter med at sætte basen på en pind (og lader den tørre helt), så jeg kun skal berøre bladene, når de sættes på. Lader også rosen få tid til at tørre lidt undervejs, så den bedre holder formen (ikke bliver trykket), hver gang en ny omgang blade påsættes.

    Mange sommerhilsner
    Bettina

    SvarSlet
  9. Hvor mange personer er din 4 etagers kage lave til??

    SvarSlet
    Svar
    1. 60 pers. - skulle serveres til kaffe efter vielsen (før selve bryllupsmiddagen)

      Slet
  10. lige et par spørgsmål
    1. hvor har du købt opsatsen
    2. er den god?
    3. er det muligt at mindske antallet af etager? så man sætter top etagen på anden 2. etage og får 3. etager?

    SvarSlet