torsdag den 6. december 2012

Pebernødder


Portionen giver 4-5 bageplader

250 g sukker
250 g smør, stuetemperatur
1 dl piskefløde, stuetemperatur
500 g hvedemel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk kardemomme
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt hvid peber
1 tsk natron
1 tsk bagepulver

Brug elpiskeren til at piske sukker og smør rigtig godt sammen. Tilsæt fløden lidt efter lidt imens der piskes.

Bland mel, krydderier, natron og bagepulver sammen. Rør melblandingen i smørblandingen. Ælt dejen godt igennem til den er ensartet.



Har man tid og lyst kan stykkerne trilles til kugler.

Rul pølser (ca. Ø1,5-1,7 cm) og skær i ca. 1 cm stykker. Tryk let på toppen (alternativt læg stykkerne på siden), når de sættes på bagplade bekældt med bagepapir.

Bages ved 200 grader i ca. 7-9 minutter. Lad afkøle på bagerist.

KLIK HER for anden god opskrift på pebernødder.

-------------------------------------
Webshop: www.momsesunivers.dk

3 kommentarer:

  1. Mmm...! Hvor ser de lækre ud.

    Vh. Rikke/The Cakeaholic

    SvarSlet
  2. Det ser super lækre ud.. Kan man fryse dejen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Har ikke selv afprøvet det, men tror helt bestemt, at dejen kan fryses.

      Slet