lørdag den 4. august 2012

Heart Tasty-Fill Cake Pan Set

Har erfaret at ikke alle er helt klar over, hvordan Wiltons bageforme "Heart Tasty-Fill" skal anvendes. Har derfor valgt at lave denne vejledning.


Formen til venstre skal anvendes til toppen af kagen. Der er to buer (= m) i denne form.

Formen til højre skal anvendes til bunden af kagen. Der er en spids forhøjning (= omvendt v) i denne form.


Spray eller smør formene inden dejes hældes i. Klik her for at se, hvad formen kan smøres med.

Hvis jeg anvender opskrifter til "firkantede" kager, så sætter jeg graderne lidt ned og forlænger bagetiden. Tjek med en kagetester (eller tandstik) om kagen er bagt.

Vend kagerne ud af formene og lad afkøle helt.


Fyld fordybningerne i begge kager med mousse eller creme.
 

Vend top-kagen og læg oven på bund-kagen.

Er fyldet "tyknet" kan kagen sagtens hurtigt vendes og lægges oven på. Ellers sæt begge kager på køl et stykke tid, inden de lægges sammen.

Denne kage består af chokoladekage og ananasmousse.

Når der skæres af kagen vil fyldet have form som et hjerte. :o)

11 kommentarer:

  1. Det er rigtig godt med denne vejledning... Har ikke købt sådan en endnu, men det er dejligt at se hvordan det fungere :-) Mange tak for vejledning.. Nu kan man jo investere i sådan en i den nærmeste fremtid;-)

    SvarSlet
  2. kan man få en opskrift på kagen og cremen? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - bag de grønne ord "chokoladekage" og "ananasmousse" under det sidste billede gemmer sig links til opskrifterne - så klik på ordene. :o)

      Slet
  3. hvormeget fyld hælder du i

    SvarSlet
    Svar
    1. Kan desværre ikke helt huske det, men mener det var lidt over halvdelen af portionen.

      Slet
  4. Har lavet den igår, men jeg havde fyld i med flødeskum, chokoladestykker og hindbær.... Lækkert var meget bange for at flødeskummen ville løbe ud når jeg satte den sammen men det gik :)

    SvarSlet
  5. Når kagedejen hældes i formene skal formene så fyldes op til randen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, ikke helt til randen. Der skal være plads til at kagen kan hæve.

      Slet
  6. Hej - jeg har bagt kagen og lavet mousse, så jeg kan samle kagen i morgen. Vil dog gerne have et nemt forslag til hvad der kan smøres på toppen og kanterne. På forhånd tak for mange gode sider :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. F.eks. PSC, chokoladepalmincreme eller 1:1 chokoladeganache

      Slet