tirsdag den 6. marts 2012

Hvid mudcake


Portionen passer til Ø20-22 cm form
(også velegnet til muffins, ca. 26 stk.)

250 g smør
440 g (rør)sukker
200 g hvid chokolade
2,5 dl mælk
2 æg (store)
1-2 tsk fintrevet citronskal
Kornene af 1 stang vanille
300 g mel
1 tsk bagepulver


Hak chokoladen.

Smelt smør, sukker og chokolade sammen med mælken. Afkøles i ca. 15 minutter.

Pisk æg, citronskal og vanillekorn i mælkeblandingen. Sigt mel og bagepulver i mens der samtidig piskes.
Bages ved 160 grader i 1,5-2 timer (muffins 18-22 min.).

Lad kagen afkøle helt på bagerist før den flækkes.

2 kommentarer:

  1. Hvad for nogen mousser vil gå godt til

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan godt li' de lidt mere friske/syrlige mousser... f.eks. lime- eller hindbærmousse.

      Slet