søndag den 18. marts 2012

Forklaring på forkortelser

Der anvendes en del forkortelser i forbindelse med bl.a. kager og cupcakes.

Da jeg har lagt mærke til, at flere spørger om, hvad disse forkortelser betyder, har jeg lavet denne lille liste:

Bemærk bag ord skrevet med grønt gemmer sig links - klik på dem

IM = Italiensk Marengs
IMBC = Italian Meringue Buttercream
IMC = Italian Meringue Cream
MMF = Marshmallows Fondant
PSC = Palmin-smørcreme
RI = Royal Icing
RKT = Rice Krispies Treats

SMBC = Swiss Meringue Buttercream
UCF = Ultimate Chocolate Frosting


YT = Youtube, hvor der kan findes "mangt og meget". ;o)

DIY = Do it yourself (gør det selv)

PB = privat besked - sendt fra en profil til en anden
       Hvis man ikke er venner ligger den under beskeder -> andet

FB = Facebook


Shortening = vegetabilsk olie/fedtstof
Shortening = Kan f.eks. være Petal Base eller Palmin)

Vil IKKE anbefale brug af Crisco, da det indeholder TBHQ (E319), der ikke er godtkendt til brug i forbindelse med fødevarer i DK.

2 kommentarer:

  1. Hejsa, jeg har modtaget en blog award, som jeg gerne vil give videre til dig :-) se mere på www.kageblomsten.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. TUSIND TAK :o) - Må gå i tænkeboks, så den kan gives videre.

      Slet