onsdag den 1. februar 2012

Ultimate Chocolate Frosting

Martha Stewarts
Ultimate Chocolate Frosting (UCF)

Frostingen kan anvendes til opsmøring eller som topping på cupcakes.

4,5 dl flormelis
1,25 dl kakao
1,5 tsk vanillesukker
90 g blødt smør

0,6 dl mælk (stuetemperatur)

Sigt flormelis, kakao og vanillesukker
i en skål. Tilsæt smør og mælk.
Pisk det hele godt sammen til en luftig frosting.


KLIK HER for at se, hvordan toppingen kan tylles på.

-------------------------
Webshop: www.momsesunivers.dk

9 kommentarer:

  1. Hej Bettina
    Kan man erstatte mælken med noget andet, hvis det nu skulle være til en der ikke kan tåle hverken mælk eller fløde?

    Hilsen Julie

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, du kan godt tilsætte anden væske. :o) Ændrer blot MEGET lidt i smag og konsistens. ;o)

      Slet
    2. Lav evt. en lille test-portion + smag dig lidt frem.

      Slet
  2. Hvor mange timer før skal man tage det ud før man kan anvende det? Hilsen Sanne

    SvarSlet
    Svar
    1. Har ikke selv haft frosset denne, men vil tro, det skal tages op aftenen før anvendelse. Det har jeg i hvert fald gjort med mousser.

      Slet
  3. Hej Bettina. Jeg skal lave en lagkage og vil bare lige høre dig om man kan bruge frostingen som et mellem-lag eller en lagkage-creme til kagen. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan man godt.

      Som med alt andet spiseligt, så er det jo i sidste ende blot et spørgsmål om "smag og behag". :o)

      Slet
    2. Okay. Tusind tak for svaret! ;)

      Slet