lørdag den 3. december 2011

Ris a la mande mousse

Ris a la mande mousse - uden ris

Fandt opskriften i et kageforum - har ikke selv fået den afprøvet

120 g smuttede mandler
2,5 dl piskefløde
1 dl yoghurt naturel
1 tsk vanillesukker
4 blade husblas

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.

Mandlerne hakkes småt - man skal bare lige have fornemmelsen af at have "ris i munden".

Tag husblassen op og "kram" vandet af. Smeltes over vandbad med lidt af fløden.

Sukker og vanille piskes i yoghurten.

Fløden piskes stiv. Vend de hakkede mandler i flødeskummet.

Den smeltede husblas afkøles let og blandes i yoghurtblandingen. Yoghurtblandingen vendes i mandel-flødeskummet.

Moussen sættes i køleskab. Når den er stivnet, er den klar til brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar