tirsdag den 6. december 2011

Marmelademousse

Opskriften er fundet på nettet
2 dl marmelade - vælg den du har lyst til :o)
2,5 dl piskefløde
4 blade husblas

Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter.

Hvis du synes, kan marmeladen evt. blendes.

Pisk flødeskummet stift.

Tag husblassen op og "kram" vandet af. Smelt over vandbad sammen med 1-2 spsk af marmeladen. Vend derefter i resten af marmaladen.

Marmeladen vendes i flødeskummet.

Kom evt. moussen i en frysepose, hvis den skal fyldes i en kage. Klip et hul i det ene hjørne, når du skal fordele moussen. Kan også anvendes som topping på cupcake.

Stilles på køl i minimum 4-6 timer - gerne til dagen efter.

2 kommentarer:

  1. Jeg vil bare vide, om den kan fryses??

    SvarSlet
    Svar
    1. Har helt overset dit spørgsmål, beklager. :(

      Ja, det kan fryses. Kan evt. vendes med lidt friskpisket flødeskum efter optøning.

      Slet