mandag den 28. november 2011

Storesøsters gulerodskage

Har i tidernes morgen fået denne opskrift af min storesøster på en rigtig lækker gulerodskage. :D

Bradepande 30 x 20 cm - højde ca. 3 cm

3 dl mel
3 dl sukker
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk kanel
1,5 dl olie
6 dl reven gulerod
4 æg
Evt. 0,75 dl hakkede nødder og/eller kokosmel

Æggene piskes og olien tilsættes. Mel, sukker, bagepulver, natron, salt og kanel blandes sammen og røres langsomt i æggeblandingen. Vend de revne gulerødder i.

Bages ved 190 grader i ca. 30 min.

Prikken over "i"et vil være en ostecreme på toppen af kagen... MUMS. :o)

4 kommentarer:

  1. Jeg elsker gulerodskage og din ser super lækker ud. Tænker du man kan skifte lidt af melet ud med grahamsmel eller havregryn for at gøre kagen mere sund?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ofte kan man godt skifte meltypen ud i bageopskrifter, så synes bestemt, det er et forsøg værd. :o) Jeg har dog selv kun lavet kagen i opskriftens version.

      Slet
    2. hvilken olie bruger du?

      Slet
  2. Bare en alm. raps- eller solsikkeolie.
    Mvh Bettina

    SvarSlet