mandag den 21. november 2011

En "før-julegave"

Min dejlige mand fik den strålende idé i weekenden at give mig en "før-julegave"... en KØKKENMASKINE. :D Der var frit valg på alle hylder, så jeg kunne bare finde den, jeg gerne ville have. 
I dag var vi så ude og hente vidunderet... en Kenwood Major. Er overbevist om, at JEG nok skal få rigtig meget glæde af den. Men mon ikke at den også kommer min dejlige mand til gode? ;o)

TUSIND TAK kære husbond for denne dejlige "før-julegave".

7 kommentarer:

 1. Det kan ikke blive en bedre gave.. den har jo også det hele. Ønsker selv sådan.. Så må du fortælle om den kan anbefaldes:-)

  SvarSlet
 2. Pia R. den kan varmt anbefales. :o) Burde have købt/fået den for flere år siden. ;o)

  SvarSlet
 3. Lyder godt.. Så er det jo bare om at få skrevet modellens navn. Jeg har før arbejdet med kenwood køkkenmaskine, men en anden model, men det var jo kun til at lave trøffel og piske fløde på arbejdet.. Den har jo blender og kødhakker (det to ting er jo også på min ønskeliste), nu kan jeg bare ønske denne her og får alle tre i en maskine:-)
  Tusind Tak for din respons:-)

  SvarSlet
 4. Hvilke kenwood model er det?

  SvarSlet
 5. Pia, det er en Kenwood Major KM615;
  http://www.elgiganten.dk/product/hjem-pleje/kokkenmaskiner/kokkenmaskiner/KM615SP/kenwood-kokkenmaskine
  Ser lige, at min mand kunne have sparet nogle penge, da den er på tilbud lige nu til kr. 1.799,-

  SvarSlet
 6. Har lige opdaget at køkkenenmaskinen på tilbud (linket) ikke har så meget tilbehør, som den jeg fik. Til min var der bl.a. også en kødhakker og stål-skål.

  SvarSlet
 7. okay.. tak. Vil helst købe med det hele.. Nui har jeg jo modellens navn... Så er det om at få sparet penge sammen til den, med mindre den ligger unde juletræet :-)

  SvarSlet